Ny CEO i Peak Performance

Sep 03, 2014, 10:25

Fra dags dato er Nicolas Warchalowski udnævnt som ny CEO for Peak Performance. Nicolas overtager stillingen som CEO fra Anders Cleemann, som har valgt at forlade Peak Performance og IC Companys.

 

Nicolas kommer fra en stilling som CEO i det svenske outdoor brand Haglöfs, hvor han har været i 5 år. Før dette har Nicolas bl.a. andet arbejdet for Procter & Gamble og for Red Bull, og han har boet og arbejdet i både USA og Østrig.

 

 

Mads Ryder, CEO for IC Companys A/S udtaler:

”Nicolas har baggrund indenfor branchen og har derfor en stor forståelse for ”fashion og function”, som er afgørende for den videre succes for Peak Performance. Desuden har han erfaringer med det at bygge brands fra sine mange år i Procter & Gamble og Red Bull. Med disse kompetencer er Nicolas ikke alene en værdig afløser for Anders Cleemann men også en meget stærk person for Peak Performance”.

 

 

 

 

 

 

IC Companys A/S

 

Mads Ryder

Group CEO

 

 

 

Henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til:

 

 

 

Mads Ryder

Group CEO

Telefon: 22 56 98 98