├ćndringer i koncerndirektionen

Oct 02, 2013, 11:50

IC Companys har i dag omorganiseret koncernledelsen med henblik på både at skabe en fladere beslutningsstruktur samt øge fokus på koncernens brands inden for Premium-segmentet. Fremover vil alle tre Premium brands – Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance – således referere direkte til CEO Mads Ryder.

 

Anders Cleemann, som i dag er ansvarlig for Tiger of Sweden og By Malene Birger, er udnævnt til ny brand CEO for Peak Performance, en stilling han overtager fra Henrik Bunge, der forlader koncernen.

 

I forbindelse med omorganiseringen udtræder både Anders Cleemann og Peter Fabrin af koncerndirektionen, således at de kan koncentrere sig fuldt ud om ledelsen af henholdsvis Peak Performance og The Original Group. Således vil koncerndirektionen fremover bestå af CEO Mads Ryder og CFO Rud Trabjerg Pedersen.

 

Ændringerne i koncerndirektionen påvirker ikke resultatforventningerne til indeværende regnskabsår.

 

 

IC Companys A/S

 

Mads Ryder

Koncernchef og CEO

 

 

 

Henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til:

 

 

 

Jens Bak-Holder

IR Manager

Telefon: 21 28 58 32